There was an error in this gadget

Sunday, April 10, 2011

miss my baby richa

baby nur alya batrisyia (nur aisyah solehah)

ish3..tido..tembam

baby richa nangis!!
bru je msuk mnggu kedua duk kat uia amik short sem.tp ari ni tiba2 rase rndu sgt kat baby richa sbb kak dtg uia ni bwak slimut n cdar.so,bual2 ngan die.die ckp die tepon umi kat umah ari ni n umi citer sal baby richa.die dah pndai mkn.umi ckap die mkn 3 kli shari.lau x bg mkn,die nangis n pasti x nk ape2.n yg pasti nk mknan baby r..hihi..rindunya kat die,ase cam nk peluk2 n cium3 jer..ya allah,sgt rindu.ntah knapa mlm td slaps isyk,tiba2 ase rindu n ase cam ngah pegang baby richa..x per juz sbar utk 6 more weeks....mesti dia dah gemuk montel!! cik tiey syg kamoo..

Wednesday, April 6, 2011

mAcam RObot..

klas ungs dah pun brmula 4hb april yg lpas.jadual utk klas mmg sgt pdat,dari kul 9.30 smpai kul 4..lau tgkkn msa,x dop lama sgt tp cba byangkan blajar subjek yg sma spnjang hri tuh n esk lusa dan strusnya pun subjek yg sama..slama 2 mggu klas brjalan utk subjek UNGS2030 iaitu subjek islamic worldview..letih mmg sgt ltih,yg tu mmg x dpt disangkal lg..stiap kli blik klas otak ase cam brat sgt n letih sesgt..tp syukur gak allah bg pluang utk blajar ungs ni,bnyak sgt2 ilmu yg dpt,minda pun ase trbuka.nasib baik jgk la lecturer best2..dr.latif and dr.syamsudin..ari ni dr.syamsudin bg lecture,dia x gna slide lngsung,smua tulis kat whiteboard tp kecik sgt n biase r tulisan doktor kan..mmg susah nk pham..trpaksa celik mata luas2,dah la duk row blakang..nk buat camne kan,row dpn2 bdk2 power rangers dah conquer,section 1 la namakn..budop2 result power2 r dlm klas 2..sy je sesat..kuang2..ari ni dr.syamsudin mmg buat sy kne angina sbb tup2 ckap sal assingment n presentation n presentation tu nk stat ari ni jgk,mmg ketaq lutut la..aduyaii..lpas 2 assingment lak individual,lagi la...ayoyo..lau section laen smua grup assingment.apesal la section 1 ni kne wat individual plop..huhu..dah la presentation stat ari ni jgk.tjuk utk assingment plop dr. bg n sapa cpat dia dpt..n sy pom plih r tjuk "the concept of human rights:critical essay" tu jah diantara beberapa tjuk yg tnggal yg laen dah kne plih..so,kne cri bku r..mmg letih nk fkir sal ni ag,cri bku ag,tjuk pom x brapo pham,mnggu dpn midsem exam plop,kuiz,antar assingment,nk revise plop.huhu..bru 3 hr blajar..tp bnyk giler nk kne fikir..tiba2 ase cam robot jah,tiap2 mse wat keja,x leh rehat pom..x per r..skg ni sabar je la..ni la ujian n buat bnda ni sbgai stu permulaan utk main campus nnt,sbb bla kat main camp nnt bgtu la idup..NO LIFE!!!
satu je harapan..smoga allah membri ak kekuatan,karahmatan dan kejayaan hidup dunia dan akhirat..insyaallah.

Sunday, April 3, 2011

TAHNIAH!!

syukur alhamdulillah...kputusan interview streamline course dah kluar n alhamdulillah kputusannya mngembirakan hati sy serta yg pnting hati umi and abah gembira..family pom ceria..hihi..tahniah jgk di ucapkan kpd kwan2 yg dpt apa yg mreka harapkan..tahniah kat my best buddy nurul aimi..kerna dpt stay in medic..dia lah kwan yg sama2 brsusah pyah brsama2 practice utk interview..dan dia sntiasa ada disisi..tahniah gak kat faiqah n terima kasih bnyak kerna bnyk tolong..n yg pnting tlong sponsor bju kat sy utk g interview..hihi...bju tu comel sgt..n tahniah n trima kasih kat amira kerna bnyk tolong2 utk interview n bnyk kli melepak kt blik utk membwa kecerian..n x lupa gak kat B,tiqah n aina...serta kwan2 laen yg bnyk mnolong..tahniah and thanx..